Kundeudtalelser fra Facebook og ​håndværker.dk

✩✩✩✩✩​​

"Super service. MM Tømrer har koordineret nedrivning af gammel garage, grundarbejde, montering af hegn samt el til ny carport. Overholder aftaler og er nem at kommunikere med. Vi er meget tilfredse med kvaliteten på udført arbejde, og vil helt klar anbefale MM Tømrer."

- Hege Skoge Opedal

✩✩✩✩✩​​

"jeg kan kun sige prøv MM tømrer, Mikael lagde nyt tag på vores gamle hus i herslev og efterisoleret,det var noget der kunne mærkes. Super godt arbejde og god pris."

- Jesper Christensen

✩✩✩✩✩​​

"Virkelig grundig tilbudsgivning, rigtig pålidelig udførelse mht. informationsniveau og deadlines. Selv om vi var udfordret med vejrlig holdt planerne.

Ingen økonomiske overraskelser - ud over ekstraarbejder vi selv ordrede."

- Hans Andersen

✩✩✩✩✩​​

"Mikael Mortensen har lavet en entrepriseløsning for os med en mængde detaljer der alle er udført i en god kvalitet og et flot finish. Vi har fået fuldstændigt nyrenoveret tagetagen og skiftet spær, lagt tegl, lagt gulv med gulvvarme, 9 ovenlysvinduer og indvendigt gipsarbejde fra gulv til kip. Forbilledlig arbejdsmoral, altid godt humør og en god tone. Alt arbejde Mikael og hans sjak lavede for os er veludført og med sans for detaljer.

Vi har anbefalet Mikael til alle der har haft brug for tømreropgaver og vi vil fortsat gøre det."

- Andreas drægert

✩✩✩✩​​

"Seriøs og dygtig håndværker med sans for detaljerne og kundens ønsker og de muligheder vi ikke selv umiddelbart kan se. En håndværker der overholder aftalerne og hvor priserne holder fra strart til slut. Ingen ubehagelige overraskelser der.

4 stjerner for der skal være plads til forbedring ;)"

- May-Brit Pakka Pritzl

✩✩✩✩✩​​

"Lagt nyt ståltag oven på eksisterende tag, som er veludført.

Jeg kan virkelig anbefale( MM tømrer) til arbejde, da Michael er en rar person og en dygtig håndværker."

- Birger Jensen​

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 25 36 72 74, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Du er også meget velkommen til at besøge og like vores Facebookside, hvor du løbende kan følge med i vores hverdag, samt se vores mange fine anmeldelser.

Se vores anmeldelser her

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 9 anmeldelser fra Facebook

​Ring til os

Tlf.: 25 36 72 74

Skriv til os​

E-mail: mmtomrer@gmail.com