MM Tømrer ApS

Tømrer Roskilde

Står du med behov for en dygtig og erfaren tømrer i Roskilde? Så er vi hos MM Tømrer klar til at hjælpe dig med dit projekt. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. 

28 års erfaring

28 års erfaring har opbygget ekspertise, pålidelighed og kvalitet indenfor tømrerarbejde

God rådgivning

MM Tømrer tilbyder ikke kun håndværksmæssig dygtighed, men også enestående rådgivning

Privat og erhverv

Vi leverer professionelle tømrerløsninger til både private og erhvervskunder

MM TØMRER

Erfaren tømrer i Roskilde

Skal du have lavet nyt køkken? Måske renoveret taget eller noget helt tredje? Det kan være både omfattende og farligt selv at kaste sig over. Heldigvis kan vores tømrer i Roskilde hjælpe dig. 
 
Hos MM Tømrer har vi mere end 28 års erfaring og er et tømrerfirma der leverer kvalitetshåndværk til tiden og til en fornuftig pris. 
For os er det vigtigste at du er tilfreds og føler du har lavet en god handel. Vi starter derfor altid med en indledende dialog omkring dine ønsker og behov, så vi er sikre på at det bliver præcis som du drømmer om. 
 
Lyder det som noget du kunne have brug for? Så skal du være velkommen til at kontakte vores tømrer i Roskilde. 

Få Et Tilbud På Din Tømreropgave

MM TØMRER

En alsidig tømrer i Roskilde

En tømrer er en meget alsidig håndværker og kan hjælpe med mange forskellige typer af håndværksopgaver. Vores tømrer i Roskilde, har gennem mere end 28 år arbejdet med mange forskellige slags opgaver og kan derfor hjælpe dig med mange forskellige projekter. Eksempelvis kan vi hjælpe dig med: 
Og hvis du skulle stå have behov for hjælp til noget helt andet – så tager vi gerne en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi har erfaring både med mindre opgaver, men også med større og mere komplekse projekter. Når du vælger vores tømrer i Roskilde er du garanteret kvalitetshåndværk, hvor vi først er færdige når du er tilfreds og glad for det du har fået. 
 
Kontakt os i dag og hør hvorfor vi gennem mere end 28 år har været en af de foretrukne tømrere i Roskilde. 

MM TØMRER

Vælg en ærlig tømrer i Roskilde

Hos MM Tømrer er du garanteret en ærlig og gennemsigtig tømrer i Roskilde. Hos os vil du altid få prisen før arbejdet starter og det vil altid være den samme pris du får når arbejdet er slut. 
 
Hos os er skjulte gebyrer og tillæg ikke ord vi kender og derfor aldrig noget du vil støde på, når du vælger vores tømrer i Roskilde. 

MM TØMRER

Kontakt os i dag og få et tilbud

Så hvis du ønsker en professionel og erfaren tømrer i Roskilde, til at hjælpe dig med dit tømrerarbejde – så glæder vi os til at høre fra dig! 

Du kan kontakte os på 25 36 72 74 eller på mmtomrer@gmail.com hvor vi står klar til at hjælpe dig.