MM Tømrer ApS

Byggeri i Roskilde

Går du med planer om tømreropgaver med tilbygning og nybyggeri? Så kontakt MM Tømrer

28 års erfaring

28 års erfaring har opbygget ekspertise, pålidelighed og kvalitet indenfor tømrerarbejde

God rådgivning

MM Tømrer tilbyder ikke kun håndværksmæssig dygtighed, men også enestående rådgivning

Privat og erhverv

Vi leverer professionelle tømrerløsninger til både private og erhvervskunder

MM TØMRER · Byggeri

Tilbygning og nybyggeri på Sjælland

Kvaliteten af din tilbygning eller dit nybyggeri står og falder i høj grad med, hvor dygtig en tømrer du vælger. MM Tømrer varetager alle tømreropgaver med tilbygning og nybyggeri, uanset hvor stor eller lille opgaven er.

Med mere end 28 års tømrererfaring i bagagen kan MM Tømrer varetage alle dele af din tømrerentreprise, når du skal have bygget til eller bygget nyt. Vi har gennem årene varetaget mange ansvarsfulde tømreropgaver for forsikringsselskaber, virksomheder og privatkunder og altid udført dem i bedste kvalitet.

Få et tilbud på døre og vinduer!

MM TØMRER · Byggeri

Vi klarer entreprisen i dit nybyggeri

Som erfaren tømrervirksomhed kan MM Tømrer stå for alle dele af din entreprise, når du skal have lavet nybyggeri. Vi står gerne for hele tømrerentreprisen på dit nybyggeri, ligesom vi gerne samarbejder med andre som underentreprenører. Vores massive erfaring gør, at vi kan bevare overblikket og styre byggeprocessen på tømrersiden, så det hele glider så smidigt som muligt og uden unødige ventedage og forviklinger.

Der er meget, der skal falde på plads, som tænderne i tandhjulene, når et projekt med nybyggeri eller tilbygning skal lykkes. Og meget, der kan gå galt eller blive besværligt, hvis overblikket og planlægningen ikke er optimal. 

​MM Tømrer kan med 28 års erfaring varetage såvel dele af som hele processen, så du med ro i maven kan se dit nybyggeri tage form og blive helt, som du ønsker det.

MM TØMRER · Byggeri

Med en tilbygning skaber vi den plads, du lige mangler

Familier og virksomheder ændrer sig, uden at deres boliger eller ejendomme vokser med. Måske har du fået behov for en ekstra tilbygning til dit hus eller din virksomhed? MM Tømrer kan skabe den tilbygning, du mangler, og de ekstra kvadratmeter der giver dig, din familie eller din virksomhed den ønskede plads.

Mange drømmer om at udvide deres private bolig med ekstra værelser og måske skabe en teenageafdeling eller bygge det kontor til, der gør, at virksomheden kan drives hjemmefra. Vi bygger også mange udestuer eller vinterhaver, som de kaldes, og forlænger dermed muligheden for at opholde sig ude og nyde den lyse tid. Hvis udestuen isoleres, kan den reelt bruges hele året og danne rammen om mere plads til familielivet.

​Hvorfor flytte fra et hus og et område, man holder af, når de mange penge, en flytning koster, kan bruges til at skabe de kvadratmeter, hvor du allerede bor? En tilbygning betyder en værdiforøgelse af din bolig, hvorimod pengene til flytning, ejendomsmægler og papirarbejde ikke bliver i din lomme.

MM TØMRER · Kontakt

​Drøft dit nybyggeri eller din tilbygning med os

Med mange års erfaring kan vi vejlede dig om, hvad der er mest hensigtsmæssigt, når du går med tanker om nybyggeri eller tilbygning. Tag os med på råd og få et uforpligtende tilbud på baggrund af dine planer og dit budget. Vi kører ud i Køge og Roskilde men kører gerne til hele Sjælland for at drøfte nybyggeri og tilbygning med dig. Du kan kontakte os enten via formularen eller ringe til os på tlf. 25 36 72 74, så er din professionelle tømrer på vej.