Nyt tag og tagrenovering på hele Sjælland

Er taget blevet utæt, så er tagrenovering eller et helt nyt tag måske løsningen? Hos MM Tømrer har vi mere end 18 års erfaring i at lægge nye tage og renovere eksisterende tage. 

MM Tømrer laver kvalitetsarbejde med tage på såvel villaer som større ejendomme. Vores dygtige håndværkere har ”tag’et på det” og kan lægge tag i alle materialer, så uanset om du skal have et helt nyt tag, eller have renoveret det tag, du har, påtager vi os på opgaven med præcision og ekspertise. Vi er ikke tilfredse med dit nye tag, før du selv er det.

Vi er eksperter i:

  • ​Lægning af nyt tag i alle materialer
  • Tagrenovering
  • Opretning af spær
  • Udbedring af stormskader
  • ​Udbedring af vandskader
  • Forsikringsskader generelt

Et nyt tag er en opgradering af ejendommen

Med et nyt tag giver du din ejendom, uanset om det er en privat bolig eller en virksomhed, et stort løft. Enhver bygning vil tage sig flottere ud med et nyt tag, næsten uanset hvordan det nuværende ser ud. Der findes mange flotte typer tag på det danske marked, og vi lægger dem alle med stor ekspertise. Vælger du tegl eller betontegl eller nogle af de mange andre typer som eternitplader, ståltag eller skiffertag, kan vi lægge dem, så dit hus bliver både flottere og mere tæt. 

Med et nyt tag holdes varmen inde, og det kan mærkes på varmeregningen. Mange af de danske energikroner ryger ud igennem utætte tage, og vælger du samtidig med at få nyt tag også at få lagt isolering ind, er der håndværkerfradrag for udgifterne til arbejdslønnen forbundet med selve isoleringen, hvilket du kan læse mere om på SKATs hjemmeside. Håndværkerfradraget ved fx isolering er på kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden.

Meget kan klares med en tagrenovering

Hos MM Tømrer laver vi gerne en tagrenovering, hvis dit nuværende tag ikke trænger til en total udskiftning. Med en tagrenovering kan vi gøre taget tæt og pænt igen, og der er ingen grund til at pille et helt tag af, hvis størstedelen af det er fint og uden utætheder. Vi har mange års erfaring i at lave tagrenovering, og tager altid udgangspunkt i dine behov og dit budget. Samtidig kan vi rådgive dig om, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt med netop dit tag.

Og så rydder vi op efter os, uanset hvor omfattende et tagarbejde, vi har udført. Du skulle jo gerne kunne nyde et forbedret tag og en opryddet byggegrund bagefter.

​Få et godt tilbud på et nyt tag eller en tagrenovering

MM Tømrer rykker ud og laver tagarbejde i Køge og Roskilde, og kører på hele Sjælland, hvis opgaven er der. Vi kommer gerne forbi for at rådgive og vejlede dig om løsningsmulighederne med netop dit tag, og naturligvis vil vi gerne give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 25 36 72 74, så kan dit tag få et nyt liv.