MM Tømrer ApS

Døre og vinduer

Går du med planer om at udskifte dine vinduer eller døre, så kontakt MM Tømrer

28 års erfaring

28 års erfaring har opbygget ekspertise, pålidelighed og kvalitet indenfor tømrerarbejde

God rådgivning

MM Tømrer tilbyder ikke kun håndværksmæssig dygtighed, men også enestående rådgivning

Privat og erhverv

Vi leverer professionelle tømrerløsninger til både private og erhvervskunder

MM TØMRER · Døre og vinduer

Nye vinduer og nye døre på Sjælland

Hvis du går med planer om at udskifte dine vinduer eller døre, så kontakt MM Tømrer. ​Vi har mange års erfaring i at skifte såvel vinduer som døre ud i både ældre byggeri og nyere ejendomme. Vi monterer også døre og vinduer i nybyggeri.

At udskifte vinduer og døre er en stor beslutning men også et løft af hele ejendommen. ​Det skulle gerne mærkes på både varmeregning og indeklima, ligesom enhver bolig eller virksomhed får et stort stilmæssigt løft både inde og ude med nye vinduer og døre. ​Og så er der håndværkerfradrag fra SKAT.​

Få et tilbud på døre og vinduer!

MM TØMRER · Døre og vinduer

Nye vinduer og døre gavner enhver ejendom og dens beboere

Med nye vinduer og nye døre vil enhver ejendom være bedre stillet. De vinduer, der produceres i dag, er energivenlige og i en meget høj kvalitet. Og hos MM Tømrer har vi ekspertisen til at montere dem i alle typer ejendomme.

Vi har mange års erfaring i at montere vinduer for:

MM TØMRER · Døre og vinduer

Som privat kunde kan du få håndværkerfradrag med nye vinduer og døre

Mange private kunder bor i huse, hvor vinduerne har set bedre dage, og varmen desværre ryger ud af utætte ruder og karme. Vi kan montere såvel småsprossede bondehusvinduer som de hele store panoramavinduer, der går fra gulv til loft, og alt derimellem. Vi monterer også gerne både indvendige døre og nye hoveddøre.

MM TØMRER · Døre og vinduer

Nye vinduer gavner både varmeregning og indeklimaet

Fra dag 1 vil du kunne se det på varmeregningen, når du har fået monteret nye vinduer og nye døre. De moderne vinduer er energirigtige og kan reducere varmeregningen betydeligt. Samtidig giver det et betydeligt bedre indeklima, uanset om vinduerne sættes i private boliger, erhvervsejendomme eller boligforeninger.

Skal en hel virksomhed eller en hel boligforening have udskiftet vinduer og døre, kan vi hos MM Tømrer klare de store opgaver med professionalisme og i høj kvalitet. Vi giver gerne et tilbud på en stor entreprise med udskiftning.

Private kunder med mindre ejendomme vil have stor effekt af nye vinduer, for ethvert lokale med tætte og energirigtige vinduer vil være bedre at opholde sig i og have fordel af det reducerede varmetab.

MM TØMRER · Kontakt

Få et tilbud på nye vinduer og nye døre

Vi kører gerne ud i Køge og Roskilde, og på hele Sjælland, for at montere nye vinduer og døre. Få et besøg og et uforpligtende tilbud ved enten at kontakte os på formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 25 36 72 74, så kan din ejendom få monteret nye døre og vinduer.