MM Tømrer ApS

Tømrer Ringsted

På udkig efter en erfaren og professionel tømrer i Ringsted?  Hos MM Tømrer står vi klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. 

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

28 års erfaring

28 års erfaring har opbygget ekspertise, pålidelighed og kvalitet indenfor tømrerarbejde

God rådgivning

MM Tømrer tilbyder ikke kun håndværksmæssig dygtighed, men også enestående rådgivning

Privat og erhverv

Vi leverer professionelle tømrerløsninger til både private og erhvervskunder

MM TØMRER

Tømrer i Ringsted med 28 års erfaring

Med over 28 års erfaring i branchen mener vi hos MM Tømrer, at vi er det oplagte valg for dig, der skal bruge en tømrer i Ringsted. Vi står klar til at varetage enhver opgave, du måtte stå overfor, hvor du skal bruge en tømrer i Ringsted. 

Med mere end 28 års erfaring, har vores tømrer i Ringsted prøver stort set alle former for opgaver. Vi kan derfor også hjælpe dig, med at få lige præcis det du ønsker. Vi tilpasser os dine behov og sikrer, at slutresultatet bliver lige som du havde forestillet dig det.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os vise dig, hvorfor MM Tømrer er en af de foretrukne tømrere i Ringsted.

Få et tilbud på din tømreropgave

MM TØMRER

Tømrer i Ringsted med dine ønsker i fokus

Hos MM Tømrer tilbyder vi skræddersyede tømrerløsninger i Ringsted. En tømrer bruges til mange forskellige opgaver og har en bred palette af kompetencer. Vi hos MM Tømrer er heller ingen undtagelse. 
 Vi har eksisteret i mere end 28 år og forventer at gøre det de næste mange år. Det kan man i vores optik kun ved at tilbyde god service, fornuftige priser og selvfølgelig et godt produkt. 
 
Hvis det lyder som noget for dig, så står vi klar til at vise dig hvorfor vi har eksisteret i mere end 28 år. 

MM TØMRER

Hvad kan vores tømrer i Ringsted hjælpe med?

Vores erfarne tømrere har utallige timers erfaring, med mange forskellige typer af opgaver. Vi kan derfor hos MM Tømrer hjælpe med mange forskellige opgaver. 

Det betyder, at uanset om du står og skal have lavet nyt tagdøre og vinduerrenovering, nybyggeriopsætning af køkken eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Vi står klar til at hjælpe dig med lige præcis din tømreropgave.

MM TØMRER

Enestående rådgivning oven i hatten

Udover tømrerarbejde af højeste kvalitet tilbyder vi også enestående rådgivning. Som tømrer i Ringsted med 28 års erfaring, forstår vi hvor vigtigt et tæt samarbejde mellem kunde og tømrermester er gennem hele processen.
 
Vi står klar til at guide og rådgive dig, uanset om dit projekt er stort eller småt. På den måde er du som kunde sikker på altid at være velinformeret og kan føle dig tryg igennem hele samarbejdet. Hos os som tømrer i Ringsted handler det ikke kun om at bygge og renovere. For os handler det om at skabe langvarige relationer med vores kunder, så vi efterlader dig tilfreds.
 
Vælger du MM Tømrer så vælger du en tømrer, der forstår dine behov og kan gøre dine visioner til virkelighed. Vi står klar som tømrer i Ringsted til at gøre dine drømme til virkelighed.
Kontakt os i dag og lad os stå for dit næste projekt, så du er sikret et resultat i højeste kvalitet. 

MM TØMRER

Få et tilbud på dit tømrerprojekt

Skal vi være din tømrer i Ringsted? Så kontakt os i dag  og få et uforpligtende tilbud ved enten at udfylde formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 25 36 72 74. Du kan også kontakte os på mmtomrer@gmail.com. Vi sidder klar til at hjælpe dig.